Doornroosje
loader

Brotherhood x Popronde

Zeno + Damndamy + fflean

De Popronde is weer in de stad. In Merleyn ligt de focus dit jaar op de urban, met drie smaakmakende acts van de toekomst: Zeno, Damndamy en fflean.

22:15 – 22:45 Zeno
23:00 – 23:00 Damndamy
23:15 – 23:45 fflean

Zeno is een gedreven artiest uit het Brabantse dorp Rijen. Eerlijkheid is het thema dat voor hem centraal staat. Onderweg naar volwassenheid weegt hij goede en slechte eigenschappen tegen elkaar af en laat hij zien hoe het leven eruit ziet van iemand die tegen de stroom in gaat.
 In juni 2018 bracht Zeno zijn debuut EP ‘Vallen Als De Nacht’ naar buiten.

Als lid van rap formatie Black Acid heeft Damndamy inmiddels aardig wat podium ervaring achter de rug. Na op verschillende festivals, shows en het popronde eindfeest te hebben gestaan is het nu tijd voor ook solo muziek. Na zijn eerste single Rooftop te hebben gereleased. Doet de jonge muzikant ook mee aan het talentenjacht programma “Funx talent”.

‘’Bitch het is Lean!’’ FFlean is met haar opvallende verschijning en spraakmakende content misschien wel de meest eigenzinnige en excentrieke persoonlijkheid in de scéne. FFlean staat aan het begin van haar carriére, die waarschijnlijk even kleurrijk zal worden als haar uiterlijk. FFlean gaat voorop in de nieuwe stroming Nederlandse hiphop.

Na afloop van het programma is in Doornroosje ook de officiële afterparty van de Popronde Nijmegen. Check voor het hele Popronde schema de website van de Popronde.