Doornroosje
loader

Psyched

Drift + Chocolade + Subcultuur + The Joint + Couture + The Morning After + Knopje + Boomshakalak Soundsystem + Planet Rose + WTF + Schönes Wochenende + Fissa + Give it Dub + Indie Disco

Geen webverkoop
27 aug 2017
  • Normaal€ 5,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nijmegen is een fantastische stad om in te leven, niet in de laatste plaats vanwege haar bijzondere nachtleven. Met name de Nijmeegse dance-scene staat er om bekend de nachten bijzonder spannend te maken met feesten en festivals die door heel het land bekendheid genieten.

Voor kersverse Nimwegenaren kan het even zoeken zijn naar het feest dat het beste bij je past. Daarvoor is er nu Psyched! Het feest om je alvast een beetje wegwijs te maken, georganiseerd door de Introductiecommissie Psychologie in samenwerking met Doornroosje. Een nacht waarin een flink aantal lokale organisatoren, crews en soundsystems zich gezamenlijk aan het publiek presenteren. Op 27 augustus is Doornroosje de hele nacht open voor Psyched en een keur aan DJ’s laat je in korte tijd kennis maken met de vele dance-stromingen die Nijmegen rijk is. Dus of je nu eerstejaarsstudent bent en graag kennis wil maken met de Nijmeegse scene, een echte veteraan op het gebied van Nijmeegse feestjes en gewoon zin hebt in een goed feestje of alles wat daar tussenin zit: dit wil je niet missen! Omdat we deze unieke samenwerking niemand willen onthouden, staan de deuren open voor iedereen.

Heb jij ook zin in een feestje dat er nèt wat anders uit ziet dan een normale uitgaansavond? Dan is dit de ideale afsluiter van een fantastische introductieweek in Nijmegen.

LET OP! Kaarten a €5,- zijn alleen aan de deur verkrijgbaar, dus kom op tijd!

Bekijk de foto's
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.