Doornroosje
loader

Psyched

Planet Rose + Give it Dub + Drift + Subcultuur + De Tropen + Boomshakalak Soundsystem + Nachtsport + Metro Kollektief + Schönes Wochenende + Chocolade + Fissa + Konkrete Beats + Impact

Nijmegen is een fantastische stad om in te leven, niet in de laatste plaats vanwege haar bijzondere nachtleven. Met name de Nijmeegse dance-scene staat er om bekend de nachten bijzonder spannend te maken met feesten en festivals die door heel het land bekendheid genieten.

Voor kersverse Nimwegenaren kan het even zoeken zijn naar het feest dat het beste bij je past. Om je alvast een beetje wegwijs te maken organiseert de Introductiecommissie Psychologie in samenwerking met Doornroosje een nacht waarin flink aantal locale organisatoren, crews en soundsystems zich gezamenlijk aan het publiek presenteren. Heel Doornroosje is deze nacht open en een keur aan DJ’s laat je in korte tijd kennis maken met de vele dance-stromingen die Nijmegen rijk is. Dus of je nu eerstejaars student bent en graag kennis wil maken met Doornroosje, een echte veteraan bent op het gebied van Nijmeegse feestjes en gewoon zin hebt in een goed feestje of alles wat daar tussenin zit: dit wil je niet missen! Omdat we deze unieke samenwerking niemand willen onthouden staan de deuren voor iedereen open.

Heb jij ook zin in een feestje dat er wat anders uit ziet dan een normale uitgaansavond dan is dit de ideale afsluiter van een fantastische week introductie in Nijmegen.

lees meer