Doornroosje
loader

Ondergrondse Boventoon

Qindek + Roger Gerressen + Sanja

Dat Deventer en Nijmegen in vele opzichten en via vele samenwerkingen nauw met elkaar verbonden zijn, is al lang geen nieuws meer. Via vele uitwisselingen tussen zowel organisaties en dj’s alsmede een immens aantal enthousiaste bezoekers over en weer is een diepe vriendschapsband gecreëerd waar we trots op mogen zijn. Op zaterdag 9 april wordt aan dit jongensboek een nieuw hoofdstuk toegevoegd: Ondergrondse Boventoon en Don’t Forget To Go Home slaan de handen ineen en komen met een gloednieuwe avond in de Merleyn. Het is techno wat de klok slaat.

Sanja Bunic, de bazin van KANT, trapt de avond af. Onder de noemer ‘Nie Nuilen, Lekker Kuilen’ neemt zij ons vanaf het startschot mee de nacht en de diepte in. Een uitgesproken getalenteerde dj met vele uren partyplezier aan beide kanten van de decks. Dat hoor en dat voel je. Vervolgens neemt Roger Geressen het roer over. Zijn platenkeuze en mix kwaliteiten hebben hem inmiddels tot ver buiten Nederland gebracht. En terecht. Al jaren lang is Roger een ijzersterke en constante DJ met een geheel eigen sound. Een thuiswedstrijd werd naar ons idee weer eens tijd. Smokin’ grooves baby.

Qindek sluit de nacht af. Waar hij in Deventer tijdens de jaarwisseling de tent totaal afbrak met een live-set vol modulariteit, zal hij in Nijmegen een dj-set komen verzorgen. Zijn eigen, veelal onuitgebrachte, tracks zullen de leidraad vormen voor een stuk techno waar het oosten des lands berucht om is. Neem je sterkste grappen en je glimlach mee, wij verzorgen de rest.