fbpx
Afbeelding voor Racoon + Will Knox

Racoon + Will Knox

vrijdag 20 april 2018
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 20 april 2018
start:
20:15 uur

De Zeeuwse band Racoon komt naar Doornroosje, dit keer met hun nieuwe album ‘Look Ahead And See The Distance’ in hun achterzak.

“Onze aanpak was anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon” aldus zanger Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken dan ook enorm uit naar de live optredens waar we ook het nieuwe materiaal zullen spelen.”

Naast nieuw materiaal zal Racoon ongetwijfeld ook ouder repertoire ten gehore brengen. Racoon is intussen goed voor drie Edisons twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde vorig jaar nog in een uitverkochte Ziggo Dome en HMH. De band scoorde vele hits waaronder ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Na de vorige show in het Openluchttheater komt de band weer ‘gewoon’ naar Doornroosje. Let op: de kaartverkoop gaat naar verwachting erg hard.

genre

pop, rock

Racoon + Will Knox

vrijdag 20 april 2018

placeholder