Doornroosje
loader

Racoon + Will Knox

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De Zeeuwse band Racoon komt naar Doornroosje, dit keer met hun nieuwe album ‘Look Ahead And See The Distance’ in hun achterzak.

“Onze aanpak was anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon” aldus zanger Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken dan ook enorm uit naar de live optredens waar we ook het nieuwe materiaal zullen spelen.”

Naast nieuw materiaal zal Racoon ongetwijfeld ook ouder repertoire ten gehore brengen. Racoon is intussen goed voor drie Edisons twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde vorig jaar nog in een uitverkochte Ziggo Dome en HMH. De band scoorde vele hits waaronder ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Na de vorige show in het Openluchttheater komt de band weer ‘gewoon’ naar Doornroosje. Let op: de kaartverkoop gaat naar verwachting erg hard.

Bekijk de foto's (Will Knox)
Bekijk de foto's (Racoon)