fbpx
Afbeelding voor Radboud Sounds

Radboud Sounds

met YĪN YĪN + Sophie Straat + Joost van Bellen e.a.

vrijdag 12 mei 2023
Studenten:
€ 7,50
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 12 mei 2023
zaal open:
19:00 uur
start:
20:00 uur
einde:
01:00 uur

Als je de sterren kon omzetten in geluid, hoe zou dat dan klinken? Kan muziek je pijngrens verhogen? Hoe kan muziek je oren voor de gek houden? En waarom is het zo belangrijk om samen los te gaan op muziek? Kom naar Radboud Sounds, de wetenschap van muziek: een festival met muziek, lezingen, dans en meer ter ere van het 100 jarig bestaan van de Radboud Universiteit. Luister, dans, geniet en hoor muziek zoals je het nog nooit gehoord hebt.

Muziek is niet weg te denken uit ons leven, en je hoeft er niks van te weten om er met volle teugen van te genieten. Maar de wetenschap achter muziek ontdekken kan het nóg leuker maken. Wetenschappers van de Radboud Universiteit laten je kennis maken met muziek vanuit verrassende invalshoeken.

Geniet van livemuziek van o.a. Sophie Straat, YĪN YĪN of van DJ’s Kim Josefine en Lysah en Joost van Bellen en dans mee tot in de late uurtjes.

Opzet programma
Van 20.00 uur tot circa 01.00 uur een doorlopend programma met concerten, wetenschappelijke lezingen en gesprekken over wetenschap en muziek. Parallel in de rode en paarse zaal, het café en de hal van Doornroosje, met als afsluiting een dansfeest met DJ Joost van Bellen.

Stel je eigen programma samen via de website van Radboud Reflects of bekijk meteen het blokkenschema.

 

 

 

Radboud Sounds

vrijdag 12 mei 2023

placeholder