Doornroosje
loader

Album releaseshow

Rectum Raiders + Captain Ortega

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Ze heten Rectum Raiders. Vijf mannen die anno 2017 de ware betekenis van rock ’n roll nogmaals blootleggen: een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is, met een keiharde trap onder de gordel.

Op 3 maart verschijnt het debuutalbum van de Rectum Raiders waarop ze de ogenschijnlijke beperking van hun weerzinwekkende naam weten te overstijgen. Geproduceerd door Jochem Jacobs (Textures) gooit dit album een strop om je nek en sleept het je in een genadeloze moshpit van heavy rock-geweld. Verwacht een overdosis high-energy rock ’n roll met absurde teksten, intense riffs en onvoorspelbare composities.

De band laat zich inspireren door niet mis te verstane rockgoden als Judas Priest, Turbonegro en vaderlandse helden zoals Peter Pan Speedrock. Het lijkt dan ook hoog tijd om de Rectum Raiders te presenteren als de nieuwe garde van het Nederlandse rock imperium.

Om het feest compleet te maken speelt deze avond Captain Ortega als support. Deze muitende bende vuurt snoeiharde rock, felle punk en pakkende meezingers op de luisteraar af. Met het mes tussen de tanden, volle kracht vooruit!

Na afloop van de show van de Rectum Raiders trekken we de nacht in met de vuigste afterparty van het jaar: DJ Slowpoke + DJ Pretpik + Santina Runaway. Entree voor deze afterparty is gratis.

Bekijk de foto's (Captain Ortega)
Bekijk de foto's (Rectum Raiders)