Doornroosje
loader

Robin Borneman

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht, er zijn nog wel kaarten voor de show in De Duyker op zaterdag 14 oktober en de Sugarfactory op 30 januari.

Singer-songwriter Robin Borneman bracht in 2012 in eigen beheer het album ‘Home’ uit, die ging zo vaak over de toonbank dat muzieklabel Kroese Records hem een platencontract aanbood. Op dat label verscheen in 2015 ‘Folklore I: The Waving Days’, het eerste deel van een poëtische trilogie over een reiziger zonder naam. Invloeden van Tom Waits, 16 Horsepower en Johnny Cash razen door het spookachtige landschap, maar ook de sprookjesachtige warmte van Nick Drake en Leonard Cohen is nooit ver weg.

Op 6 oktober van dit jaar verschijnt het tweede deel van Bornemans epische drieluik. “Folklore II is een muzikale en lyrische trip die je niet in de koude kleren gaat zitten” belooft Robin. “Zorg voor voldoende proviand en zet je schrap want het wordt een heftige rit.”

Bekijk de foto's