Doornroosje
loader

Planet Rose

ROD (Benny Rodrigues) e.a.

Vanavond hebben we maar liefst drie Planet Rose debutanten op het programma staan. Allereerst hebben we eindelijk ROD, u vast ook bekend als Benny Rodrigues, weten te strikken voor zijn Roosje debuut onder deze naam. Dit techno alter ego van Benny heeft vriend en vijand verrast met een bijna onophoudelijke stroom releases en remixes op onder andere Klockworks, Drumcode en Planet E. De ROD nachten in Perron, Rotterdam, zijn standaard uitverkocht en het is geen geheim dat wij Benny, en dus ook ROD, graag over de vloer hebben. Losgaan gegarandeerd.

Het Duits/Engelse duo Barker & Baumecker bracht in 2012 een van de mooiste electronische albums van het jaar uit: Transsektoral, verschenen op het Berghain label Ostgut Ton. Het album is geheel met hardware gemaakt en dat vertaalt zich logischerwijs naar een laptoploze liveset. Een heel podium vol apparaten en kabels zelfs. En last but not least is daar het aanstormende Londonse talent Midland. In Engeland gebeuren zeer interessante dingen op het gebied van house en techno. Allerlei kruisbestuivingen met bass georiënteerde muziek zien het levenslicht de laatste jaren. Midland bevindt zich met andere jongelingen als Blawan en Pariah in het midden van dit genre.

De warm-up ligt in goede handen bij Shipwrec store & label eigenaar Makx (voorheen Herr Fer) en in de kleine zaal kan een ieder zich laven aan een sloot Oosters talent voor de N.E.W. release party. De 8ste verzamelaar verschijnt deze avond en er worden CD’s aan bezoekers uitgedeeld!

Bekijk de foto's