Afbeelding voor Rolf Sanchez

Rolf Sanchez

woensdag 24 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 24 november 2021
zaal open:
19:30 uur
aanvang:
20:15 uur
Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Met drie nummer 1 hits in de US Bilboard 'Tropical Songs' staat vast; de muziek van Rolf Sanchez is als drie minuten zomervakantie. Met vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika is hij vastberaden om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle popartiest. Tijdens zijn deelname aan 'De Beste Zangers van Nederland' maakte Rolf indruk met Spaanse uitvoeringen van bekende Engelse of Nederlandstalige nummers. Menig Nederlander zat met kippenvel tot in z'n nek op de bank, ook al verstond je het gros niet.

In juli 2020 lanceerde Rolf zijn single ‘Más Más Más’ en behaalt de nummer 1 in de Nederlandse Top 40. Hij scoort daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. Inmiddels heeft zijn single ‘Ven Ven’ ook goud behaald. En nu bestormt hij, samen met Marco Borsato, de hitlijsten met de laatste single “Hef Je Glas”. Eind dit jaar zal zijn eerste album verschijnen.
Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society. Een authentiek muziekfenomeen dat je wegblaast met zijn vocale kunsten, zal laten dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt.

genre

pop, latin

Rolf Sanchez

woensdag 24 november 2021