fbpx
Afbeelding voor RONDÉ + Haris

RONDÉ + Haris

donderdag 9 mei 2019
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 9 mei 2019
start:
20:15 uur

Met hun dansbare en aanstekelijke indiepop is RONDÉ een graag geziene act op diverse festivals en clubshows. De vijfkoppige formatie bestaande uit zangeres Rikki Borgelt, gitarist Armel Paap, toetsenist Adriaan Persons, bassist Cas Oomen en drummer Sharon Zarr bracht in 2016 hun debuutalbum uit, waarvan het aanstekelijke nummer ‘Naturally’ een grote hit werd.

Radiozender 3FM is groot fan van de kwaliteitspop van RONDÉ en bekroonde maar liefst drie singles van de band tot megahit te weten ‘Run’, ‘We Are One’ en ‘Why Do You Care?’. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtour, waaronder Doornroosje, in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de aanstekelijke popsong ‘Calling’ als eerste single al goed ontvangen werd en het tot 3FM Megahit én Radio 2 Topsong schopte.

De support wordt deze avond verzorgd door Haris. Met zijn Urban Pop tracks kende hij een droomstart van zijn carrière. Zo tekende hij een platencontract bij Sony Records toen hij 18 was en bereikte hij met zijn eerste single ‘Playing With Fire’ direct de Nederlandse Top 40.

genre

pop

RONDÉ + Haris

donderdag 9 mei 2019

placeholder