Doornroosje
loader

Room Eleven

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht. Zoek je nog kaarten, kijk dan op ons ticketforum voor aangeboden kaarten of plaats een aanvraag, klik HIER.

Room Eleven hield er in 2010 mee op, na een succesvolle carrière van zes jaar. De jazzpop band deed uitverkochte club- en theatertours en speelde op festivals als North Sea Jazz, Oerol en Canadian Montreal Jazz Festival. Het debuutalbum ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’ werd onderscheiden met platina en voor opvolger ‘Mmm… Gumbo’ ontvingen ze een gouden plaat. De band is sinds dit voorjaar weer bijeen en binnenkort wordt ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’ , het debuut-album wat 10 jaar geleden verscheen, gereleased op vinyl. Janne Schra ging verder onder eigen naam, maar het bloed kruipt waar ze niet gaan kan, dus komt Room Eleven weer bij elkaar voor een kleine tour.

‘We zijn bijzonder verrast dat er na zeven jaar afwezigheid zoveel enthousiasme is voor Room Eleven. Het heeft ons nieuwe energie gegeven om weer een aantal shows te doen. Een feestje met oude nummers.’, aldus Janne Schra, zangeres van Room Eleven.

Bekijk de foto's