fbpx
Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

donderdag 24 november 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 24 november 2022
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

In november komt Roxeanne Hazes met haar Nederlandstalige popsongs met een goede dosis smartlap naar Nijmegen.

Vijf jaar geleden verscheen het eerste solo-album ‘In mijn bloed’. Roxeanne over de aanloop naar die plaat: “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.” Die andere kant werd al snel door het Nederlandse publiek omarmd.

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al meer dan vijftien jaar. Jaren waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje.

‘In Mijn Bloed’ betekende definitieve doorbraak voor “Dochter Dre”. Het album werd bekroond met een Edison en ze speelde door het hele land. In 2019 verschenen de hitsingles ‘Bonnie & Clyde’ en ‘Mama was een klootzak’ en in 2020 de tranentrekker ‘Vreemde voor mij’, waarmee ze haar eigen signatuur verder doorontwikkelde.

genre

pop

media

Roxeanne Hazes

donderdag 24 november 2022

placeholder