Doornroosje
loader

Planet Rose New Years Party

Rrose + Jonas Kopp + Joey Anderson e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Nog nooit vond er een Planet Rose plaats tijdens NYE. De hoogste tijd om daar op de valreep richting onze nieuwbouw verandering in te brengen. Alles wordt uit de kast getrokken voor een memorabel Planet Rose NYE debuut.

In de grote zaal treden drie artiesten aan die zich de afgelopen jaren nadrukkelijk in de kijker hebben gespeeld. Rrose uit New York stond al tijden hoog op de wishlist. De androgiene techno dragqueen kwam vanuit het niets met een uniek, onkopieerbaar geluid op de proppen en gaf spontaan een hele nieuwe dimensie aan het begrip ‘sounddesign’. Niemand gebruikt geluid zo als een elastiek als de Amerikaan, zonder daarbij een moment de dansvloer uit het oog te verliezen.

Argentijn Jonas Kopp stond vorig jaar met succes in Merleyn en maakt met oud en nieuw zijn Doornroosje debuut. Zijn discografie heeft in korte tijd indrukwekkende proporties aangenomen en via zijn eigen Traut Muzik brengt hij ook platen van vrienden uit. Achter de decks is de beste man een wervelstorm aan machinefunk en monstergrooves.

Onze derde gast in de grote zaal is de Londenaar Perc. De industrial en noise liefhebber en eigenaar van Perc Trax bracht zijn label naar onverkende, zelfs ver van de dansvloer verwijderde territorien. Zo kwam er onlangs een monsterverbond uit van hem en het legendarische Einsturzende Neubauten en werkte hij in het verleden ook als samen met Douglas McCarthey van Nitzer Ebb.

In de kleine zaal hebben we een van de spannendste nieuwe talenten voor jullie in petto: Joey Anderson. De uit New Jersey afkomstige Anderson brengt house weer terug naar zijn essentie en zal  in een extra lange set de broeierige achterzaal met ongrijpbare en mystieke gevoeligheid vullen. Qua visie en sound sluit hij naadloos aan op eigenzinnige artiesten als Levon Vincent, Jus-Ed, Fred P en DJ QU. 

Last but certainly not least hebben wij onze eigen Planet Rose gezicht Pure op de bill. Wie kan er beter het nieuwe jaar inluiden dan onze resident van het eerste uur?