fbpx
Afbeelding voor S10

S10

zaterdag 9 december 2023
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 9 december 2023
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

S10 – de artiestennaam van de Hoornse Stien den Hollander – is inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop. De 22-jarige artiest deelt door middel van zang, rap en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. In haar muziek is S10 oprecht en dat is soms best duister. Met haar meeslepende teksten over donkere producties, schuwt ze niet weg van onderwerpen als mentale problemen.

S10’s authentieke sound en muzikale veelzijdigheid maken indruk en ze tekent op 17-jarige leeftijd haar eerste platencontract bij platenlabel Noah’s Ark. Dit geeft S10 de kans haar debuutalbum Snowsniper (2019) op te nemen, welke wordt beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs: een Edison in de categorie ‘Alternative’. In 2022 zorgde dit ervoor dat ze Nederland mocht vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Turijn. Dit sloot ze af met een elfde plek in de finale. Inmiddels is haar derde album ‘Ik Besta Zolang Jij Aan Mij Denkt’ uit, met hierop haar songfestivalnummer ‘De Diepte’.

Met miljoenen streams op haar naam, samenwerkingen met Nederlands grootste artiesten en lovende reacties op haar werk laat S10 keer op keer van zich horen.

 

genre

pop, hip hop

media

S10

zaterdag 9 december 2023

placeholder