Doornroosje
loader

Sam Fender

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Sam Fender wil dé indie singer-songwriter van zijn generatie worden. De Brit combineert rock met folk invloeden in zijn songs en wist daarmee al veel indruk te maken.

De 21-jarige Sam Fender was er al vroeg bij: zijn enorme talent werd ontdekt door de manager van Ben Howard. Die ontdekking leidde tot een ‘vliegende start’ waarbij Sam al veel optredens mocht doen. Hij deed een solo tournee en ook voorprogramma’s voor o.a. Catfish and the Bottlemen, Daughter, George Ezra, Hozier en Nick Mulvey. Zijn debuutsingle, toepasselijk ‘Play God’ getiteld, leverde de perfecte start voor de jongeman uit Newcastle, die ‘dé indie singer-songwriter stem van zijn generatie’ wil zijn. Hij werd begin dit jaar gelanceerd door BBC en genomineerd als een van de highlights van dit jaar en op 25 april komt hij naar Nijmegen.

Bekijk de foto's