Doornroosje
loader

Diskodip

San Soda + Red D

All night long

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Nick Berlin, Max Erotic, FCL of beter gezegd: San Soda & Red D. Twee persoonlijke favorieten met ieder zijn eigen specialiteit. Geef San Soda en Red D een all-nighter in de Diskodip Loft en je hebt iets magisch.

San Soda [BE, MTMU]
De Belgische San Soda is een echte collector zoals er maar weinig van zijn. Een veelzijdige DJ die pure house en Detroit techno moeiteloos mixt met oude disco klappers, soulvolle Afro of tijdloze electro. Zowel alleen als samen met zijn partner in crime Red D weet hij de meest bijzondere sets neer te zetten. Gelukkig voor ons wil hij voor deze avond een gaatje vrij maken tijdens zijn welverdiende vakantie.

Red D [BE, WPH Recordings]
Red D en Diskodip is een ware match wat ons betreft. Hij liet de vorige keer Diskodip nog maar eens horen waarom hij de koning van de house wordt genoemd. Op 17 januari is het tijd voor een nieuw hoofdstuk tijdens Diskodip: all night – samen met San Soda.