Doornroosje
loader

El Mundo & Satori present:

Satori – live + Hugo Oaks + Floris van der Meer

LET OP! Voor 0.00 uur gratis toegang!

Na een aantal succesvolle edities van deze avond in Doornroosje, strijken El Mundo & Satori nu ook neer in Roosjes kleine broertje Merleyn. De vorige edities met sterke nederlandse artiesten als o.a. Arjuna Schiks, Joop Junior en Peter Horrevorst waren met goede muziek en een geweldige sfeer ingrediënten voor een topavond. Voor Merleyn kiezen ze voor een intiemere setting, met ook ruimte voor andere muziekinvloeden. Denk naast een gezond portie (deep)house ook aan Indie en broken beats invloeden.De avond zal geworden vormgegeven door een aantal (opkomende) lokale artiesten: 

Satori – live
Satori is al ruim een jaar bezig met zijn nieuwe album en bijbehorende liveset, waarmee hij als solo artiest hard aan de weg timmert. Op deze avond zal hij een aantal tracks van zijn nieuwe album en bijbehorende sound ten gehore brengen. Hij zal dit doen samen met Hugo Oaks!

Hugo Oaks
Zanger en muzikant in hart en nieren, Hugo Ekkelboom, zal Satori bijstaan tijdens zijn liveset. Gewapend met gouden stem, een rhodes en een mikrokorg zal hij de liveset voorzien een smaakvol sausje.

Floris van der Meer
Floris is er weer bij na zijn daverende openingsset op de laatste El Mundo & Satori avond. Verwacht smaakvolle deephouse!