fbpx
Selah Sue

Selah Sue

+ Myra Pilar

zaterdag 17 augustus 2024
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 17 augustus 2024
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur
Let op: Deze show is verplaatst van Openluchttheater De Goffert naar Doornroosje! Lees meer over de wijziging onderaan deze pagina.

Selah Sue komt wegens de razendsnel uitverkochte show op donderdag 13 juni 2024 terug naar Nijmegen voor een extra optreden op zaterdag 17 augustus in Doornroosje.

Selah Sue aka Sanne Putseys brak in 2010 door met de hit ‘Raggamuffin’: een tijdloos nummer dat haar tot het voorprogramma van Prince in Antwerpen bracht. Ze is terug met haar nieuwe album ‘Persona’ met melodische meerstijlige pop soul funk r&b jazz en meer maar met nu vooral meer klemtoon op rap. De verschillende nummers geven stem aan de verschillende versies van haarzelf en het album is daarmee net als een mens een verzameling van meerdere personalities.

Met haar debuutalbum uit 2011 en de opvolger ‘Reason’ (2015) vestigde Selah Sue haar naam van soul-en popdiva met een scherp randje.
Na een pauze vanwege de geboorte van haar twee kinderen keerde Selah Sue in 2020 terug met ‘The Bedroom EP’. Begin 2022 verscheen
haar pakkende hiphop-achtige single ‘Hurray’ en maakte ze indruk bij het televisieprogramma ‘Matthijs Gaat Door’ met de klassieker ‘I Put A Spell On You’.

Haar laatste album ‘Persona’ verscheen in 2022 en bracht haar vele lovende recensies, ook word haar live optreden met band geprezen. Geïnspireerd door verschillende genres als soul pop R&B en rock met teksten die voelen als verhalen uit een dagboek klinkt haar muziek fris en vernieuwend.

Toelichting locatiewijziging
Deze show van Selah Sue is verplaatst van Openluchttheater de Goffert naar de Rode Zaal van Doornroosje. Op 17 augustus vindt in het Goffertpark ook een ander muziekevenement plaats, waarvan te veel geluidshinder wordt verwacht. Door een miscommunicatie waren wij niet op de hoogte en konden hier zodoende geen rekening mee houden bij de bevestiging. Samen met de artiest is besloten om uit te wijken naar Doornroosje. Gekochte tickets blijven geldig.

genre

pop, soul

media

Selah Sue

zaterdag 17 augustus 2024

placeholder