Doornroosje
loader

FortaRock

Septicflesh + Inquisition e.a.

Odius

Tickets
wo 24 januari
  • Deur prijs€ 22,00
  • Voorverkoop prijs€ 19,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Een hele dikke, monsterlijke co-headline metal package op deze winterse woensdag in januari met Septicflesh én Inquisition.

Er is veel veranderd voor Septicflesh sinds hun vorige plaat, ‘Communion‘, het album dat alle voorgangers in de schaduw zette. Gitarist Christos Antoniu studie klassieke composities in Engeland tilde de band naar een geheel ander niveau. De dark metal, waarin black, death, doom en gothic metal naadloos in elkaar overvloeien is vergroeid met die klassieke invloeden als een muzikale cyborg. Het kersverse album ‘Codex Omega’ van de Griekse band borduurt hier op voort. Het is hun absolute meesterwerk tot nu toe. Een overdonderend, massief en magistraal epos, een klassieker in de dop. Dit gaat geweldige show opleveren in Doornroosje, daar kun je zeker van zijn, zeker met dit vette geluid!

Inquisition is inmiddels bijna kind aan huis in Nijmegen. Hun laatste album met de allesomvattende titel ‘Bloodshed Across the Empyrean Altar Beyond the Celestial Zenith’ is één grote black metal razernij van het hoogste niveau. Al is het geheel wat trager dan de voorgangers, de dreiging die er vanuit gaat is er niet minder om. Live staat het duo als een huis, dat hebben ze inmiddels wel bewezen.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.