Doornroosje
loader

Puna & FunX present: Trap Grammy tour

Sevn Alias + Kevin

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Sevn Alias is dé rapper van dit moment. Vanaf Noorderslag vorig jaar heeft hij het land veroverd met zijn energieke live shows, stond hij deze zomer op elk denkbaar festival en gaan ook zijn releases als een speer.

De productieve jonge rapper heeft dit jaar twee mixtapes, Twenty Four Sevn 2 en 3, uitgebracht, samen met de ‘Gate 16’ compilatie, die hij opnam samen met zijn Rotterdam Airlines crew. De videoclips ‘Kifesh’, ‘Ma3lish’ en zijn nieuwe hit ‘Gass’ werden miljoenen keren bekeken. Video’s waarin Sevn moeiteloos Nederlandse, Surinaamse, Marrokaanse straattaal afwisselt met vlijmscherpe raps.

De verwachtingen voor het in oktober te verschijnen nieuwe album, ‘Trap Grammy’, met producties van o.a. Esko en Ilias, zijn hooggespannen. De support komt vanavond van Rotterdam Airlines lid Kevin.

Bekijk de foto's (Kevin)
Bekijk de foto's (Sevn Alias)