Doornroosje
loader

Simulated 2.0

Marco V (3 hour Timelapse set) + Bas Amro

Marc Simz + guests

Trance & techno komen weer samen bij Simulated 2.0 met tranceveteraan Marco V & technotalent Bas Amro.

Trance is sinds vorig jaar bezig met een comeback. In 2017 zet deze lijn zich strak door en brengt vroeger onverenigbare werelden bij elkaar. Wereldberoemde techno DJ’s draaien steeds vaker trance classics van weleer, terwijl dat destijds uit den boze was. Een mooie ontwikkeling, want er viel veel te genieten in het genre.

Een prachtig voorbeeld van deze versmelting – en ook de aanleiding voor dit event – is de 2017 remix voor Marco V’s grootste classic ‘Simulated’ door house & techno talent Bas Amro. Hij wist de tijdloze melodie van het origineel op een schitterende manier te vertalen naar diepe, dubby techno met een hedendaags sausje. Vanavond brengen wij beiden werelden samen: vroeger en nu, de oude meester en het jonge talent.

Marco zal een speciale 3 uur durende Timelapse set ten gehore brengen met klassiekers uit de hoogtijdagen van trance aangevuld met allerlei prachtige nieuwe muziek en Bas Amro zijn versie van trance inducing music draaien met een grote hoofdrol voor melodie. Nijmeegs eigen Marc Simz mag uiteraard niet ontbreken tijdens dit spektakel, hij is inmiddels het lokale trance export product bij uitstek geworden dankzij veel schitterende platen en zijn connectie met Trance Family. Wij verwelkomen jullie allen graag op deze mooie vrijdag in mei.

Bekijk de foto's