Doornroosje
loader

Orbit, Diskodip, Planet Rose, WTF

Social D(ist)ancing

Froday, No Sweat, Chocolade, Subcultuur

Bekijk hier de live stream: https://vimeo.com/426560664/

 

UPDATE 3 JUNI: Helaas hebben we minder goed nieuws: in de nieuwe noodverordening vanaf 1 juni staat dat je alleen zittend in Doornroosje mag zijn. Bij een singer-songwriter is dat natuurlijk geen probleem, maar voor de dance cultuur wordt het nu nóg moeilijker en de 1,5 meter regelgeving maakte het al zo lastig. Dus, ondanks een volledig veilig protocol blijkt dat er nog niet gedanst mag worden.

Toch willen wij ons niet uit het veld laten slaan. We gaan door, om de artiesten toch een podium te bieden en jullie alsnog te laten genieten van goede muziek. Al is het maar om aan te tonen dat het gekkenwerk is om op deze manier iets te organiseren.
 
Een beetje vreemd misschien zittend, maar compleet uniek en fistpumpen mag natuurlijk nog wel.
 
Mochten jouw dansmoves nou zittend totaal niet tot zijn recht komen, dan geven we je ook de mogelijkheid om je tickets te retourneren (dit kan tot donderdag 4 juni 12:00). Kaartkopers ontvangen hierover een e-mail.
 

Het gehele event is ook te volgen via onze livestream. Dus zet ‘m thuis op of beleef het live in Doornroosje.

16:00 – 16:20 DJ Pure (Planet Rose)
16:30 – 16:50 Operating Modus (Orbit)
17:00 – 17:20 Txoria (Diskodip)
17:30 – 17:50 Thizl (WTF)
18:00 – 18:20 Blacksta (Froday)
18:30 – 18:50 Freddy Bonzo (No Sweat)
19:00 – 19:20 Odin (Chocolade)
19:30 – 19:50 Davy Brandts (Subcultuur

——-

We missen jullie, de bezoekers, de crews, de djs en de ambiance van de nacht. Onze geliefde dance scene ligt volledig op zijn gat en dat doet ons pijn. Natuurlijk streamen we ons een ongeluk maar we missen de harde muziek, het samen zijn, de voorbereidingen, de dj sets, de ‘bijna uitverkocht’ berichten, het shazammen van die ene briljante tune en alles wat het nachtleven zo aantrekkelijk maakt. Dit nachtleven op 1,5 meter wordt lastig en dat vinden we jammer.

Toch willen we jullie graag weer laten proeven van dit nachtleven en de echt muziek laten voelen. Weer oog in oog komen te staan met je favoriete crew en DJ. En dansen onder de flikkerende lichten in Doornroosje. Onze Nijmeegse kartrekkers halen daarom voor jou hun favoriete lokale DJ’s uit isolatie: Planet Rose, Orbit, Diskodip, WTF, Froday, No Sweat, Chocolade en Subcultuur.

Hoe gaat dit in zijn werk? Deze 8 Nijmeegse crews krijgen ieder een tijdslot van 19 minuten en de zaal is opgedeeld in 30 vakken. Koop een ticket voor jouw favoriete crew en ga 19 minuten lang (binnen je vak) volledig uit je plaat. Kan je er niet fysiek bij zijn? Schakel dan online in, want we streamen alles live voor de thuisblijvers. De opbrengsten gaan volledig naar de crews.

Deze avond is helemaal COVID-19 proof. Kom op tijd (!).  Je krijgt een drankje bij binnenkomst waarna je naar je vak wordt gewezen. Daar kan jij 19 minuten lang uit je plaat en na afloop ga je op 1,5 meter  afstand ook weer naar buiten. De WC’s en de bar houden we gesloten. Na ieder tijdslot desinfecteren wij alles.

De timetable en tickets komen vrijdag 29 mei online. Vanwege de limiet van 30 personen verkopen wij ook maar een beperkt aantal tickets per tijdslot dus wees er op tijd bij.

Bekijk de foto's