Doornroosje
loader

St. Paul presents ‘Helter Skelter’ Popquiz

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

In de nacht kan er natuurlijk weer gedanst worden op de omgevallen platenkast van DJ St. Paul. Maar naast de Helter Skelter organiseert St.Paul ook al jaren diverse popquizzen. Voor de vaste Helter Skelter bezoekers en andere nieuwsgierige muziekliefhebbers organiseert St. Paul dit jaar de ‘Helter Skelter’ popquiz. Er zijn vj-rondes, speciaal voor de gelegenheid gebakken mash-ups, droge kennisvragen, natte oksels en ernstige prijzen. Een quiz die misschien nog wel meer dan over de muziek zelf, over de liefde voor die muziek gaat. Een ode aan de liefhebber. Maar ook als je van Ed Sheeran houdt, ben je welkom. Er is een poedelpijs.

Van Beatles tot Django Django, een halve eeuw pop, soul en indie. Test je kennis en vier de overwinning tot diep in de nacht op deze speciale Helter Skelter editie. De toegangsprijs blijft hetzelfde. De formule ook. We beginnen alleen iets vroeger.