Doornroosje
loader

Local Bandits

Sticky Tits + Comitatus + film: A Headbanger’s Journey

Local Bandits! De oefenruimte concerten van Merleyn.

Sinds 1 januari 2012 heeft Merleyn ook goed uitgeruste oefenruimtes voor bands! Namelijk de voormalige oefenruimtes van stichting Pan in Nijmegen.Om de kleine 100 lokale bands die daar zwoegen en schaven aan hun muziek een podium te bieden om van zich te laten horen organiseert Merleyn om de twee maanden een speciale live muziek avond.

Vanavond zullen er 2 bands optreden die uit de metal hoek komen, namelijk Sticky Tits en Comitatus.

Helaas heeft Krozill moeten afzeggen vanwege een geblesseerde drummer. Gelukkig hebben we vervanging gevonden in Sticky Tits. Ze maken een mix van surf en garagerock en het geluid is als de bandnaam: vunzig! Laten we één ding voor op stellen, stilstaan is onmogelijk.

Comitatus vindt zijn oorsprong in 2007 en heeft na een paar bandwisselingen nu een stabiele line-up die zeer naukeurig hun noten weten te raken. Muziekaal gezien tappen ze uit de vaten van o.a. Kreator en eerdere werk van Death en zorgen voor goed gestructureerde nummers waarbij de hoofdjes zeker op en neer zullen gaan.

Om de avond extra aan te kleden zal er voor aanvang de A Headbanger’s Journey vertoont worden. Deze documentaire neemt je mee van af de eind jaren 60 tot aan heden en zal alle (sub) genres die metal en hardrock kennen met mooie en grappige anekdotes belichten. Absoluut een must see, ook voor niet metal liefhebbers.

Be there and beware of Local Bandits!

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden