Doornroosje
loader

Stukafest Afterparty

Just Us DJs + Just Regular Guys + Cultuurbarbaren

In tijden van recessie, leenstelsels en simpelweg barre kou, kun je wel wat warmte en energie gebruiken. Daarom volgt na een avond vol muziek, cabaret en ander talent, een nacht met nog meer muziek en dansen tot in de late uurtjes.

Dubbel feestelijk dit jaar, want Stukafest Nijmegen bestaat 15 jaar, én het Stukafeest zal in het fonkelnieuwe Doornroosje plaatsvinden. Geloof ons, dit wil je niet missen!

Just Us DJs zijn Guus en Kaj. Ze verzamelen en draaien house en disco platen in de breedste zin van het woord. Ze draaiden eerder op Walk On (Drift) tijdens de Vierdaagse, Planet Rose en in Merleyn.

Just Regular Guys wordt gevormd door Thomas Hoenselaars en Jeroen Stam. Hun opzwepende producties, inclusief remixen voor artiesten als Baskerville, Attaque, Hamertje Tik en vele anderen zijn uitgekomen op labels als PIAS(NL), Secure Recordings(NL), GND Records(DE) en Bad Life(UK).

De avond wordt knallend afgesloten door het Limburgse collectief de Cultuurbarbaren, dat bestaat uit 2 DJ’s, een MC en een VJ. Ze speelden de regio plat op festivals als Jera On Air en Zomaarpop. Dit bracht hen naar zalen als Paradiso en Effenaar. Afgelopen jaar hebben zij Giel Beelen bijgestaan om de Freaknacht van muziek te voorzien.

lees meer