Doornroosje
loader

Roosje live in het park

Suzan & Freek

Show 1 - 19:00
Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck. Wel wordt het intiemer opgezet en gaan we zitten tijdens de show. Er zijn voldoende zitplaatsen op de vaste tribune van Openluchttheater de Goffert. Meer info over het coronatoegangsbewijs vind je hier. 

Deze show is opgedeeld in twee show vanwege de aangekondigde maatregelen. Alle kaartkopers zijn via de mail op de hoogte gebracht. In deze mail staat voor welk tijdslot jouw tickets geldig zijn. 

Show 1 – deuren open: 18:00, start show: 19:00
Show 2 – deuren open: 21:00, start show: 22:00

Na een uitverkochte clubtour gaan Suzan & Freek langs de openluchttheaters, waaronder Openluchttheater De Goffert Nijmegen. Nog voor hun grote hits ‘Als Het Avond Is’ en ‘Blauwe Dag’ waren ze al een live fenomeen. Met optredens op gerenommeerde festivals bewezen ze de grote massa moeiteloos te kunnen raken met hun pakkende popnummers en harmonieuze samenzang.

Eerst maken ze online furore met eigen versies van bekende hits onder de noemer ‘De Minuut’. De debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, en stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Het debuutalbum uit 2019 werd bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Vanaf dan is het duo niet meer te stoppen.