Afbeelding voor Suzan & Freek

Suzan & Freek

+ Meau

woensdag 15 december 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 15 december 2021
zaal open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden op deze datum. We proberen een nieuwe datum te vinden. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

Het populaire duo Suzan & Freek scoort hit na hit met hun pakkende popnummers en harmonieuze samenzang. De carrière van het tweetal lijkt voor velen uit het niets ontstaan, maar ze timmeren al jaren aan de weg.

Eerst maken ze online furore met eigen versies van bekende hits onder de noemer ‘De Minuut’. De debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, en stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Het debuutalbum uit 2019 werd bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Vanaf dan is het duo niet meer te stoppen.

De support wordt deze avond verzorgd door Meau. Meau Hewitt (20), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem, eerlijke teksten en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

genre

pop, singer songwriter

media

Suzan & Freek

woensdag 15 december 2021