fbpx
Afbeelding voor Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

vrijdag 28 januari 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 28 januari 2022
zaal open:
19:00 uur
start:
19:45 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden op deze datum. We proberen een nieuwe datum te vinden. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

Sylvie Kreusch is in de afgelopen jaren als een ware wervelwind door het Vlaamse poplandschap gestormd. Haar expressieve optredens en spannende mix van sfeervolle pop, broeierige vocalen en alternatieve geluiden brachten haar al veel lof.

Niet alleen in de muziek, maar ook in de modewereld gooit deze muze hoge ogen. Zo componeerde ze bijvoorbeeld muziek voor modemerk Prada. De Vlaamse werd in eerste instantie bekend als frontvrouw van Soldier’s Heart en zangers van Warhaus, het soloproject van ex-partner Maarten Devoldere (Balthazar). De breuk met Devoldere bezingt ze in het bezwerende ‘Wild Love’, dat dit jaar verscheen als een van haar nieuwe singles in aanloop naar haar langverwachte debuutplaat. Nu komt de Antwerpse met haar indrukwekkende solo-project naar Doornroosje voor een show zoals alleen Kreusch deze neer kan zetten.

genre

pop, electronic

media

Sylvie Kreusch

vrijdag 28 januari 2022

placeholder