Doornroosje
loader

Nachtsport

Tammer + Dubbel & Dwars – live + Thomas Elmore

Na een daverend succes van de vorige editie in Merleyn keert Nachtsport weer vertrouwd terug op de laatste donderdag van de maand. Dit keer niet alleen de laatste van de maand, maar ook de laatste donderdag van het jaar! Op donderdag 27 december houdt Nachtsport alweer haar 7e donderdag in Merleyn en laat deze nu net in de kerstvakantie vallen. Een 3e kerstdag editie is het resultaat.

Nachtsport presenteert een nieuw en verrassend programma en krijgt enkele nieuwe gezichten over de vloer. Met Tammer, Dubbel & Dwars en resident Thomas Elmore gaat Nachtsport opnieuw de strijd aan en verwachten dan ook weer een volle bak in het knusse Merleyn aan de Hertogstraat.

Tammer is een bekend gezicht en veel actief bij OOSTBLOK. De mensen die deze feesten kennen weten ook dat Thomas Elmore dat ook tegenwoordig daar een graag geziene gast is. Tammer’s sound is krachtig en explosief. Verwacht een rauw einde wanneer deze man het slotakkoord mag geven. Dubbel & Dwars is een techno duo en komen vanavond naar Nijmegen afgereisd voor een stevige semi-live set. Sinds 2009 is dit DJ duo aan de weg aan het timmeren en sinds kort hebben zij hun nieuwe semi-live set in productie. Op Soundcloud kan je terecht voor recente sets die een lust voor het oor zijn. Bij menig feest stond hij op het programma, en dus ook nu op deze speciale 3e kerstdag editie. Resident Thomas Elmore zal dan ook voor een warm onthaal zorgen zodat je gelijk op je plek bent als je uit de kou Merleyn trotseert.

Nachtsport heeft voor deze avond een verrassing in petto, een verrassing waarvan alleen bezoekers die vanavond naar Merleyn komen profiteren. Wil je weten wat, blijf dan op de hoogte via de Facebook pagina van Nachtsport!