Doornroosje
loader

Tessa Rose Jackson + Charl Delemarre

Begin april verscheen het debuutalbum van Tessa Rose Jackson, getiteld ‘Songs From The Sandbox’ en met haar eerste single ‘All The King’s Horses’ is ze reeds uitgeroepen tot Serious Talent op 3FM. Tessa Rose Jackson is singer-songwriter, producer en multi-instrumentalist. Niet alleen schrijft ze al haar materiaal zelf, ook is ze haar eigen arrangeur en producer, en speelde ze het overgrote deel van de instrumenten op de plaat zelf in.

Op het Eurosonic Noorderslag festival in Groningen was Tessa Rose Jackson één van de verrassingen. OOR schrijft over haar optreden op Noorderslag: “De eerste aangename verrassing op Noorderslag dient zich al vroeg aan in de persoon van Tessa Rose Jackson. Een goede mix van ‘singer-songwriter muziek’, slimme popliedjes en een meisje dat er zo aanstekelijk over verhaalt dat de hele zaal na een klein half uur om is.”

Zelf omschrijft Tessa haar muziek als een kruising tussen een toegankelijkere Feist, een iets meer poppy Fleet Foxes, een vleugje Ray Lamontagne en een beetje Edward Sharpe. “Maar vooral veel Tessa Rose Jackson”.

 Voor deze show geldt SKIR korting, voor info klik hier

Bekijk de foto's (Tessa Rose Jackson)
Bekijk de foto's (Charles Dellemare)