Doornroosje
loader

Reprimenda Culpa Releaseparty

The Liquid Machine + Shaemless

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

The Liquid Machine verovert de Nederlandse poppodia. De vier mannen uit Nijmegen zetten zichzelf in 2012 op kaart toen ze een waanzinnig optreden gaven als een van de afsluitende acts tijdens de Zomerfeesten. Voortgestuwd door het succes van de EP The Engine speelde de band sindsdien meer dan 60 shows door heel het land. Halverwege 2015 begonnen de opnames voor de volgende plaat, met medewerking van Peter Onstein van BigMouth en Merijn van Haren van Navarone. Op vrijdag 13 Mei ziet het debuutalbum Reprimenda Culpa het daglicht.

Reprimenda Culpa (het straffen van zij die schuld hebben) vertelt het verhaal van vallen en opstaan, van schuld en boete, recht en onrecht.  De tracks laten de lichte en duistere kant van het leven zien. The Liquid Machine blijft daarbij niet op de gebaande paden: vreemde arrangementen, complexe maatsoorten en een tel extra hier en daar verrijken de muziek. Maar de onmiskenbare groove van de band blijft uiteraard staan, versterkt het gevoel van elke song en zorgt ervoor dat de tracks één geheel vormen.

Hjerre Bors (bas), Maarten van Swam (gitaar), Bas Wienhoven (zang en gitaar) en Pascal Wissink (drums) zijn ongekend op dreef op een plaat waar de energie van af spat, de volumeknop vol open kan maar waar close listening ook onverwachte details en grote diepgang aan het licht brengt.

Na afloop van het optreden van The Liquid Machine gaat het feest in Merleyn nog door tot in de late uurtjes. Legendarische gitaar DJ ((((O)))) draait zijn beste platen. Blijf of kom aan de bar hangen of kom je beste dansmoves laten zien. Dit gedeelte van de avond is helemaal gratis toegankelijk.

Voor deze show geldt SKIR korting, klik hier voor meer info.
lees meer
Bekijk de foto's (Shaemless)
Bekijk de foto's (The Liquid Machine)