Doornroosje
loader

The Naked Sweat Drips + Orgel Vreten + Clean Pete

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

The Naked Sweat Drips nog één keer met Kristian Strik in Doornroosje. Nadat psycho-grungeband The Naked Sweat Drips vorig jaar debuutplaat Psycho Sister uitbracht, ontving de Boxmeerse band lovende recensies en volgden vele optredens waaronder bijzondere shows in Merleyn en op Valkhof Festival.

Eind 2017 sloeg echter het noodlot toe: gitarist Kristian Strik werd voor de derde keer gediagnosticeerd met een hersentumor en ditmaal is een operatie en nabehandeling niet mogelijk. Kristian heeft hierdoor niet meer lang te leven. Door de tumor is Kristians rechterhand al uitgevallen en kan hij geen gitaar meer spelen, vandaar dat hij nu noodgedwongen synthesizer speelt. Van 10 tot en met 18 maart duikt de band de studio in voor de opnames van hun laatste album met Kristian. Op 21 maart speelt de zeskoppige band nog één laatste show in Doornroosje met daarbij bijzondere gasten. Tijdens deze show laat The Naked Sweat Drips kersverse nummers horen, inclusief Kristian Strik op synthesizer!

Bekijk de foto's (Orgel Vreten)
Bekijk de foto's (Clean Pete)
Bekijk de foto's (The Naked Sweat Drips)