fbpx
The Slow Readers Club

The Slow Readers Club

woensdag 23 april 2025
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 23 april 2025
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

The Slow Readers Club is een vierkoppige band uit Manchester. De band staat garant voor een flink portie onvervalste britpop met invloeden van new wave.

Hoekige ritmes, sfeervolle synths, harde gitaarriffs zorgen in combinatie met de inktzwarte baritonstem van Aaron Sarkie zorgen voor het eigen smoelwerk van de band. Het geluid van de The Slow Readers Club is duister en tegelijkertijd sfeervol. Hun vijfde album met de titel ‘91 Days in Isolation’ vormt hierop geen uitzondering. Het werd geschreven tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrijk en geeft met die typische duistere Manchester sound de stemming van dat moment weer. Vlak na de pandemie verscheen Knowledge Freedom Power (2023) met daarop prachtige pareltjes als Records Out en de titeltrack Knowledge Freedom Power.

Nieuw werk is alweer in de maak en het duurt nog even voordat het 23 april 2025 is maar de liefhebbers kunnen deze datum al in de agenda zetten. Aanrader voor liefhebbers van Editors, Joy Division, Depeche Mode, Echo & Bunnymen en ook IST IST.

genre

pop, rock

media

The Slow Readers Club

woensdag 23 april 2025

placeholder