Doornroosje
loader

Fever

The Stress + Duo Ostinato + DJ Topomonti e.a.

Vanavond trappen we je herfstvakantie af met een warmbloedig avondje FEVER in Merleyn: dé avond van Nijmegen voor nu-disco, deep-house en indie disco.Vanavond kunnen jullie funky danspasje doen op de platen van The Stress, Duo Ostinato, DJ Topomonti en Keljet.

Headliner van de avond is The Stress (Les Animaux); begonnen met het organiseren van een Kitsuné inspired feestjes in Utrecht maar ondertussen uitgegroeid tot ervargen DJ met gigs op oa Blockparty in de Club Up maar The Stress begint ook internationaal al voet aan de grond te krijgen door clubs in Barcelona en Parijs aan het dansen te krijgen met zijn mixen vol indietronic disco en nu-disco.

Dat wat goed is niet per se van ver hoeft te komen gaan het Nijmeegse Duo Ostinato en DJ Topomonti bewijzen. Na jaren solo gedraaid te hebben besloten Berend van Bred en Jules Andrik hun krachten te bundelen en onder de naam Duo Ostinato diepe, groovy house en disco te draaien. DJ Topomonti draaide eerder al het dak van Merleyn tijdens een editie van Shake Your Rump en heeft met zijn combinatie van deep house en nu disco een recept voor een goed feest in handen.

Residents Keljet maken de avond compleet. Elke editie van FEVER laten ze zien een uitstekende smaak te hebben, niet alleen door de DJ’s die ze uitnodigen, maar ook aan hun opzwepende DJ sets valt weinig af te dingen. Keljets laatste remix word gereleased op het label van Funkerman en hun eigen tracks worden tot vér buiten Nijmegen door duizenden mensen gedraaid.

Kortom: genoeg redenen om af te komen en samen met ons een feest te bouwen.

 VOOR DEZE SHOW GELDT SKIR KORTING, VOOR INFO KLIK HIER