fbpx
The Vices

The New Normal Tour

The Vices

vrijdag 3 juni 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 3 juni 2022
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

De carrière van The Vices is stormachtig van start gegaan met shows in het voorprogramma van YUNGBLUD, een rondje door UK en EU en spelen op Noorderslag! Singles als ‘Boy’, ‘Looking For Faces’ en ‘Before Your Birth’ leveren de mannen de status van 3FM Talent op. Verwacht een contrasterende mix van britpop en surf rock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant.

Nadat debuutalbum ‘Looking For Faces’ met lovende woorden van o.a. OOR, NRC en 3VOOR12 werd ontvangen startte de band hun 1.5 meter album tour. Fijn dat dit in corona tijd kon, maar toch een beetje de halve ervaring. Daarom presenteren The Vices nu ‘The New New Normal Tour’. Het nieuwe normaal was niet normaal, maar het zal ook nooit meer worden zoals het was. Nu het ernaar uitziet dat deze tour één van de eerste zal zijn zonder COVID-19 restricties kun je je klaarmaken voor de volledige ervaring en meer… Laten we de terugkeer van de livemuziek vieren, “wilder than ever before!

Onderling zijn het soms kleuters, zo veel lol hebben The Vices. Het plezier maken wordt erg serieus genomen, maar als je goed luistert hoor je dat de band de diepgang niet schuwt. ‘Looking For Faces’ staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen. Op het podium slaat de energie dan ook om van kinderachtig naar aanstekelijk en blazen The Vices je lachend van je sokken.

genre

pop, rock, garage rock

The Vices

vrijdag 3 juni 2022

placeholder