Doornroosje
loader

Donderstep

Thirteen + The Screaming Jesters + F.A.P. e.a

Op 16 mei is het alweer zover, een donderdagavond vol dubstep en alle subgenres die je je kan bedenken. Met ditmaal als gasten THIRTEEN en The Screaming Jesters, inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse scene, komen samen met jullie een (gratis!) feestje bouwen. Be there!Donderstep, da’s dubstep op donderdag.

Julian Theelen (THIRTEEN) is een dubstep/bass producer uit Arnhem. Hij heeft al meerdere malen op grote feesten mogen draaien, en ook zijn producties zijn niet mis.

Als eindbaas van blog, label en evenementen organisatie Clownsville staat The Screaming Jesters als een huis. Een set waar we je moeilijk op kunnen voorbereiden, want de veelzijdigheid van zowel deze producer als zijn label zorgen er voor dat elke set weer anders is.

Onze locale held Trollface is samen met zijn homie Terry een side-project begonnen wat zich volledig richt op Trap! Niets meer, niets minder. Wij zijn benieuwd!

Voor deze avond neemt Lucash de platentas mee en zal de avond opwarmen met een set diepe en duistere dubstep platen. wax only!