Doornroosje
loader

Thomas Azier

DJ set by Obi Blanche

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Thomas Azier is terug met nieuwe muziek en zijn nieuwe show “Stray”.

Thomas Azier leeft een zwervend bestaan en nam zijn nieuwe EP ‘Stray’ grotendeels op ‘on the road’ in hotelkamers. Zijn broeierige en melodieuze electropop komt tot bloei door altijd zoekende te zijn, zonder vaste grond onder de voeten.

19:00 – Deuren open
19:00 – Start support: DJ set by Obi Blanche
20:15 – Start Thomas Azier

Als 19-jarige jongen vertrekt Thomas Azier vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden. Een paar jaar later, in 2014, brengt hij zijn debuutalbum ‘Hylas’ uit. Later verhuist Thomas naar Parijs en brengt hij zijn plaat ‘Rouge’ (2017) uit. Beide albums worden beloond met een Edison. Van ‘Rouge’ werd de single ‘Talk To Me’ verkozen tot 3FM megahit en de ballade ‘Babylon’ werd Top Song bij Radio 2. Thomas werkte samen met o.a. Diplo en Stromae, en Stromae nam hem vervolgend ook mee als support tijdens zijn tours. Thomas speelde op festivals als Best Kept Secret, Lowlands, Eurosonic/Noorderslag en The Great Escape. Eigen shows in NYC, LA, Montreal, uitverkochte show door heel Nederland en in de prestigieuze concertzaal Trianon in Parijs.

Obi Blanche, goede vriend en fotograaf van Thomas zal voor de show een verrassende DJ set draaien.

Bekijk de foto's