Doornroosje
loader

FortaRock

Thy Art Is Murder + Being As An Ocean

Miss May I + Casey

Het tijdschema (o.v.b.):

14.30 – deuren en kassa open
15.50 – 16.25 Miss May I
16.45 – 17.30 Being As An Ocean
18.00 – 19.00 Thy Art Is Murder

Het optreden van Casey is komen te vervallen ivm pech met hun bus.

Een moddervette package op deze zondag in april, een absolute must voor liefhebbers van metal-, death-, emocore en moderne post-hardcore.

De Australiërs van Thy Art is Murder timmerden het afgelopen decennium ongelofelijk hard aan de weg met hun bikkelharde deathcore. De albums ‘Hate’ en ‘Holy War’ heeft de band populairder gemaakt dan ooit en terecht, want de platen staan vol snoeiharde kwaliteits deathcore. Nieuw materiaal is onderweg, de band is inmiddels ook weer herenigt met zanger C.J. McMahon. Dit gaat een alles verpulverende show opleveren!

Being As An Ocean heeft zich inmiddels wel bewezen als een van de vaandeldragers van de melodieuze post-hardcore. Het laatste en gelijknamige album is hard, duister, maar ook sfeervol en persoonlijk. De Amerikaanse band legt op het moment de laatste hand aan de nieuwe plaat.

Op het meest recente album ‘Deathless’, uit 2015, trekt Miss May I werkelijk álle registers open. Snoeiharde metalcore afgewisseld met brute breakdowns en melodieuze refreinen. En niet alleen op plaat geven de Amerikanen alles wat ze in huis hebben, op het podium doen ze er nog een schepje boven op!

Het Britse Casey maakt melodieuze hardcore in de lijn van Touché Amoré en La Dispute. Zwaar beladen nummers waar de vrolijkheid niet direct van afdruipt. De band krijgt af en toe hulp van Michael McGough, beter bekend als tweede stem bij Being As An Ocean.

Bekijk de foto's (Miss May I)
Bekijk de foto's (Being as an Ocean)
Bekijk de foto's (Thy Art Is Murder)