Doornroosje
loader

Trancebound

Andrew James Gustav + Alex Jansen + Daan Donk

Lennart + Olivier Vaissier + E. Tyson + VJ Jeisson Drenth

Andrew James Gustav (Art of Dark) is geheel begrijpelijk een van de meest gerespecteerde connaisseurs van het moment. Zijn verfijnde oor voor de beste techno-, breaks- & houseplaten maken hem een zeer geprezen gast in ’s werelds meest gerenommeerde clubs. We kijken er dan ook heel erg naar uit om Andrew een warm welkom in Nijmegen te geven.

Alex Jansen (ESHU | Irenic) is in onze optiek een van de beste DJ’s die Nijmegen de afgelopen decennia heeft voortgebracht. ‘King-of-the-lose-hips’ Jansen mixt moeiteloos genres en sferen aan elkaar; altijd recht uit de ziel, en met een scherp oog voor de dansvloer. Het idee dat Lex bij onze tweede editie het eindslot gaat pakken, kan dan ook niet anders dan een blessing zijn.

Daan Donk (Likeminded) is naast een bewierookte DJ, ook iemand die middels zijn eigen feesten verantwoordelijk is voor een vrijgevochten nachtcultuur in de hoofdstad. Zonder concessies en een van de main-ambassadeurs van het geluid dat wij met Trancebound willen uitdragen.

De lobby wordt traditiegetrouw ingevuld door aanstormend talent uit de regio. Arnhems vrijbuiter Lennart staat samen met zijn Nijmeegs equivalent Olivier Vaissier garant voor geraffineerde selecties. Hoodboy & maste selecta E. Tyson idem! Grinden tot je een ons weegt.