Doornroosje
loader

Triggerfinger + Douglas Firs

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Triggerfinger is terug! Nieuwe plaat, nieuwe tour en op 14 februari in Nijmegen.

Mario, Paul en Ruben timmerden doorheen de jaren aan een stevige internationale reputatie. Sinds hun debuut in 2004 worden ze op handen gedragen om hun energieke live optredens en talloze legendarische optredens in heel Europa van kleine naar de grote en zelfs mega podia van Europa.

Vanaf 2010 – dankzij het succes van hun derde album ‘All This Dancin’ Around’ – stapelt Triggerfingerde successen op met uppercuts als “Perfect Match” of “By Absence of the Sun”. Het Vlaamse trio doorkruist de hele wereld. In 2014 werkte de band samen met internationale top artiesten en neemt muziek op in de befaamde Sunset Sound Studios in Los Angeles. Met ‘By Absence of the Sun’ brengen ze opnieuw een loepzuivere plaat uit, de logische volgende stap in hun evolutie als grootste rockband van België.

2017 betekent voor dit rock’n’roll-trio het jaar van de comeback met hun gloednieuwe singles ‘Flesh Tight’ en ‘Colossus’. Beiden afkomstig van hun nieuwe album ‘Colossus’.

Bekijk de foto's (Douglas Firs)
Bekijk de foto's (Triggerfinger)