fbpx
Villagers

Villagers

zaterdag 15 januari 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 15 januari 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

De show van Villagers op 15 januari 2022 is verplaatst naar dinsdag 10 mei 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Alle kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

De Ierse band Villagers zette zichzelf in 2010 op de kaart met hun bejubelde debuutalbum ‘Becoming A Jackal’. De fragiele stem van frontman Conor O’Brien en zijn doortastende, soms poëtische teksten, maken het atmosferische muzikale geluid van de band compleet. Het resultaat is een gelaagd, soulvol geluid, dat zowel in akoestische als meer elektronische nummers goed tot zijn recht komt.

Deze zomer verschijnt het vijfde studio album van Villagers, genaamd ‘Fever Dreams’. Het doel van het album: voor de duur van tien nummers even ontsnappen aan de werkelijkheid. Het album ademt escapisme. Het plukt je moeiteloos weg van waar je op dit moment bent, om je vervolgens op een hele andere plek neer te zetten. De wereld van ‘Fever Dreams’ is er een vol euforische en absurde dagdromen met nummers die zowel cryptisch als kraakhelder zijn. De eerste twee singles van het nieuwe album zijn kort geleden verschenen. Een fijn voorproefje om je gedachten bij af te laten dwalen.

genre

indie pop, singer songwriter, folk

media

Villagers

zaterdag 15 januari 2022

placeholder