Doornroosje
loader

Roosje Ontwaakt

Waltzburg

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De vijfkoppige band uit Nijmegen begon ooit als vriendengroep die graag samen in een repetitiehok muziek speelde. Maar ze zijn al snel opgepikt door 3FM, waar ze o.a. omgedoopt zijn tot 3FM talent en waar hun pop singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig te beluisteren zijn. Inmiddels hebben ze al op Sziget, Noorderslag en Valkhof gestaan met als kers op de taart het voorprogramma verzorgen van Kensington in de Ziggo Dome. Het langverwachte debuutalbum Cut the Wire kwam afgelopen jaar uit en weet wederom de stijgende lijn waarin de band zich bevindt door te zetten.

Opgelet: Voor dit event zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar.Er zijn enkel zitplaatsen. Met zijn tweeën naast elkaar plaatsnemen is toegestaan mits men tot één huishouden behoort. Anderen wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Alle corona maatregelen vind je op deze pagina.