Doornroosje
loader

INFO

Corona informatie

Informatie over Corona en Doornroosje

De deur van Doornroosje gaat langzaam weer open. Sinds 1 juni mogen we weer bezoekers ontvangen en al zijn er veel beperkingen, we zijn heel blij om weer artiesten en publiek bij elkaar te brengen! Voor deze evenementen volgen we uiteraard de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Op deze pagina lees je alles over je bezoek. Tot snel in Doornroosje.

Jouw bezoek aan Doornroosje

We hebben maatregelen getroffen zodat we anderhalve meter afstand kunnen houden en toch een mooie live ervaring hebben. Dit lukt natuurlijk alleen als we het samen doen. We vragen je dan ook om tijdens je bezoek de looproutes en instructies van ons personeel nauwlettend te volgen.

Zitplaatsen

Voorlopig zijn alle concerten seated. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst. We vragen je tijdens de show te blijven zitten en niet met de stoelen te schuiven. Omdat mensen uit een gezamenlijk huishouden geen afstand hoeven te houden bieden we ook duo-tickets aan: je zit dan dichter bij elkaar. De capaciteit voor duo’s kan beperkt zijn.

Kom op tijd

We hebben wat langer de tijd nodig om iedereen de zaal in te krijgen. Kom op tijd naar Doornroosje.

Garderobe & bar

De garderobe is gesloten. Mocht je toch een jas meenemen dan kan je deze over jouw stoel hangen. Je drankje bestel je bij binnenkomst (pin only) en neem je mee naar de zaal. We vragen je het glaswerk weer af te geven bij het verlaten van het gebouw.

Bij klachten blijf je thuis

Ook bij Doornroosje geldt: heb je klachten, dan blijf je thuis. Klik voor de checklist hier. Kun je niet komen vanwege de genoemde klachten, dan mag je contact met ons opnemen via [email protected].

Voorafgaand aan je bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie. Hierin staat wat wij van jou als bezoeker verwachten en wat je van ons kan verwachten. Zijn er voor jou nog onduidelijkheden over je bezoek aan Doornroosje? Neem dan contact op met [email protected].

Huisregels tijdens corona

Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. De basisregels voor alle werknemers, bezoekers, artiesten en leveranciers van Doornroosje zijn:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
  • Vermijd drukte
  • Schud geen handen
  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik het openbaar vervoer alleen als het echt niet anders kan

Reis zo veel mogelijk lopend of met de fiets

Wanneer je zelf deze klachten hebt, of jouw huisgenoot, blijf dan thuis.

Checklist bezoek Doornroosje

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zullen we je bij aankoop van een ticket, en voorafgaand aan een concert of show vragen naar je gezondheid. Wanneer je ‘ja’ antwoordt op één van onderstaande vragen, mag je Doornroosje nu niet bezoeken.

1. Heb je de afgelopen 24 uur, of op dit moment één van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verlies van reuk of smaak, en/of verhoging of koorts?
2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wanneer je zelf deze klachten hebt, of jouw huisgenoot, blijf dan thuis.

We doen het samen.