Doornroosje
loader

ROOSJE LIVE IN HET PARK - 1,5 METER CONCERT

Waltzburg + Figgie + Teddy’s Hit

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Dit concert is seated en met 1,5m maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen. Meer info vind je hier.

Waltzburg maakt indiepop die zich ergens tussen Kevin Morby en Vampire Weekend bevindt. Bij gebrek aan geld en wereldfaam noemt Waltzburg zichzelf een vriendenband. De wereld van Waltzburg bestaat uit gelaagde en energieke songs, die vol tegenstrijdigheden zitten en het alledaagse bestaan bevragen. Met vijf bandleden op het podium worden de nummers omgezet naar een energiek en dansbaar geheel. Juist die balans zorgt voor de kracht van deze vriendengroep, die het soms niet al te luchtige leven weer een heel stuk leuker én dragelijker maakt. Op deze bijzondere avond in het Openluchttheater Goffert brengt Waltzburg niet alleen zichzelf, maar ook een tweetal bevriende bands mee: Figgie en Teddy’s Hit.

Het vrijzinnige Utrechtse Figgie maakt Nederlandstalige indie-skater-rock songs waarin je een frisse mix hoort met invloeden van bands als Porches, Unknown Mortal Orchestra, Foals en Eefje de Visser. Ze maken muziek met ritmisch gelaagde songs over Vincent, Nathalie, Matthijs, zwemmen, zoeken, kunnen, blijven en nog veel meer. Hun debuutalbum Genoeg Houvast zet de moeilijke dilemma’s van jongvolwassenen in een komisch, poëtisch en speels daglicht.

Teddy’s Hit neemt je mee op nieuwe muzikale avonturen. Je vindt de bandleden achterin de garage sleutelend aan hun glinsterende liedjes, dromerige sound en bitterzoete melodieën. Eerder dit jaar verscheen hun energieke fuzzy debuutplaat ‘Painters’.