fbpx
Afbeelding voor Wet/Works

Wet/Works

zaterdag 25 maart 2023
locatie:
Merleyn
datum:
zaterdag 25 maart 2023
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
05:00 uur
Deze nacht gaat de zomertijd in. De hierboven genoemde tijden zijn op basis van de oude tijd, dus even lang dansen! 05:00 = 06:00 nieuwe tijd.

De mannen van Wet/Works zullen dit keer de afdaling naar de diepte inzetten. Hierna nemen de Eindhovense Saladiaga en Snoeck, bekend van hun collectief Tasty Folk, het roer over. Met hun handelsmerk van diepe maar dansbare house met een vleugje percussie weten ze gegarandeerd de dansvloer aan te wakkeren.

De expeditie wordt daarna geleid door Nijmeegs eigen Archipel Soundsystem. Deze 4 vrienden zijn geen onbekende gezichten in de scene, en voor goede reden. Met hun heerlijke grooves en unieke dynamiek binnen de groep weten ze altijd iedereen in beweging te krijgen. Dit hebben ze dan ook keer op keer bewezen op hun eigen clubnacht ‘Archipel’. De laatste dieptemeters worden gemaakt door niemand minder dan de Maastrichtse Brake, de main man van de Like Minded People Crew. Hij heeft al de booth gedeeld met grote namen als Boris Bejcha, Patrick Topping en Richy Ahmed, en zal de avond aftoppen met zijn energieke, donkere vibes samen met pompende funky ritmes.

 

genre

house, minimal, clubnacht

media

Wet/Works

zaterdag 25 maart 2023

placeholder