fbpx
Wet / Works

Wet/Works

vrijdag 26 augustus 2022
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 26 augustus 2022
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur

Het Wet/Works team gaat vrijdag op 26 augustus voor anker in Merleyn om Nijmegen Minimal House te brengen. Natte voeten gegarandeerd.

Minimal house is een genre dat op dit moment in onze stad nog niet echt een plek heeft, maar dat zeker bij een stad als Nijmegen thuishoort. Typerend voor deze sound zijn de funky basslines, groovy drums, en fijne geluidjes. Alles voor een feel-good avond dus.

Artiesten die aan de frontlinie staan voor deze sound zijn onder andere: DJOKO, Chris Stussy, Artmann & Toman. Naast deze sound op de kaart zetten in Nijmegen, willen we ook lokale artiesten die in deze sound actief zijn een podium bieden. De DJ’s die de avond in goed vaarwater zullen leiden zijn lokale helden: DJ Trovão, Grøøve Brøthers, Gillmore, Sêbà en hebben we KAAN uit Eindhoven. De avond zal worden afgesloten met het Wet/Works Team, bestaande uit Querry Veldt, Zjord, Nowt & Tha Mauritz. Benieuwd naar dit avontuur? Spring dan aan boord op 26 augustus, en laat deze stevige grooves je meenemen naar diepere wateren!

genre

house, clubnacht

media

Wet/Works

vrijdag 26 augustus 2022

placeholder