Doornroosje
loader

Whispering Sons + Fornet

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

In België braken al vele bands door na het winnen van Humo’s Rock Rally. Zo ook de Brusselse post punkband Whispering Sons. Officieel bestaat de band sinds 2013 en brachten zij in 2015 voor het eerst muziek uit in de vorm van de EP ‘Endless Party. Debuutalbum ‘Image’ zag het levenslicht in oktober 2018 en 2019 is de jaar van de definitieve doorbraak van deze podium-beesten.

Whispering Sons duistere geluid ademt wanhoop en nervositeit, die zich vertaalt in een onheilspellende sfeer. Grootste kracht is de prachtige diepe stem van frontvrouw Fenne Kuppens die in elk nummer een intrigerende duisternis oproept. De band speelde kris kras door Europa op allerlei grote(re) en middelgrote festivals en ging op tournee met o.a. The Soft Moon en Gang Of Four. Aanrader voor liefhebbers van bands als Savages, Preoccupations en The Cure.

Het Belgische vijftal Fornet verzorgt de support met lekker tegendraadse post-punk.

Bekijk de foto's (Fornet)
Bekijk de foto's (Whispering Sons)