Doornroosje
loader

White Lies + The Ramona Flowers

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De muziek van het Engelse trio White Lies wordt vaak vergeleken met die van Joy Division, Editors en Interpol. En daar is zeker iets voor te zeggen. White Lies maakt namelijk duistere, maar o zo pakkende indie post-punk. Debuutalbum ‘To Lose My Life’ betekende de grote doorbraak voor de band. Het album werd goed ontvangen en geprezen om de grootse sound die zowel euforisch als somber klinkt. De dood speelt dan ook een centrale rol in alle songs van deze band. Live is dit drietal echter meer dan springlevend en in staat tot het geven van euforische show!

De band is de hele wereld over geweest, speelde op vele grote festivals en verkocht menig zaal stijf uit. Na hun derde studio album , ‘Big TV en een EP, ‘Small TV’ in 2013 werd het even stil en heeft de band de tijd genomen om een nieuw album op te nemen met producer David Wrench. Dat album zal dit najaar het licht zien en op de bijhorende tour doet White Lies ook Doornroosje aan.

Bekijk de foto's (White Lies)
Bekijk de foto's (The Ramona Flowers)