Afbeelding voor WTF Halloween

WTF Halloween

Misanthrop + Joe Ford en meer

zaterdag 30 oktober 2021
locatie:
Brebl
datum:
zaterdag 30 oktober 2021
zaal open:
17:00 uur
aanvang:
17:00 uur
Let op: Deze show is verplaats van Doornroosje naar Brebl. Ook de tijden voor deze avond zijn aangepast. Alle kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Na het razendsnel uitverkopen van “The Return of the Rave” komt WTF snel met het vervolg… een feest en een line-up dat al een tijdje op de plank lag. Na een jaar gaat het nu dan eindelijk gebeuren, met het welbekende WTF schepje er bovenop: WTF Halloween! Zoals altijd de dikste drum and bass en met vanavond in de paarse zaal een flinke scheut gabber duiken we de meest gestoorde avond van Nijmegen in.

Op het menu staan Misanthrop, Joe Ford, the Caracal Project, Casual Gabberz en nog veel meer. En zoals ieder jaar: het is Halloween: stap verkleed de WTF wereld in.

genre

drum & bass

media

WTF Halloween

zaterdag 30 oktober 2021